Om kontingent

Et årligt medlemskab i Nabo Østerbro koster 500 kr. Alle kan blive medlemmer.

Du er også velkommen til at sende et støttebidrag. Alle bidrag hjælper med kunne skabe aktiviteter i værestederne.

Betaling ved overførsel til AL-Bank 5377 248606 eller MobilePay 39134. Du kan også komme forbi værestederne i åbningstiden og betale kontant.

Snart kan du også betale via vores tilmeldingsside Foreninglet. Her kan du betale med kort eller Mobilepay. Yderligere information kommer snart.

Hvad får du ved at blive medlem?
En bred skare af medlemmer på og udenfor Østerbro har gjort det muligt med støtte fra Københavns Kommune, mange frivillige og få ansatte, at drive Nabo Østerbro siden 1997.

En bred skare af medlemmer på og uden for Østerbro, har gjort det muligt, med støtte fra Københavns Kommune, mange frivillige og få ansatte, at drive Nabo Østerbro siden 1997.

Det er ikke en betingelse, at være medlem for at besøge Nabo Østerbro, men vil man deltage i aktiviteter og arrangementer kræver det at du er medlem i foreningen.
Antallet af medlemmer, samt udbuddet af aktiviteter, der kan gøre livskvaliteten bedre for bydelens borgere, er blandt det Borgerrepræsentationen kikker på, når det besluttes hvor meget støtte Nabo Østerbro får til at drive foreningens to populære Væresteder og aktiviteter på Østerbro.

Udvikling af nye og eksisterende aktiviteter kræver tid og ikke mindst penge.
Vi opfordrer derfor alle til at støtte Nabo Østerbro med et medlemskab!

For KUN kr. 500,- kroner om året kan du være med til at sikre

– måske et af de mest aktive Væresteder for borgere i landet

Det er mindre end en halvtredser månedligt! – nok det billigste sted i byen med café og Fitness.
Med i prisen får du medlemsbladet med program tilsendt med posten.
RING og bliv medlem allerede i dag- tlf. 35 26 01 20 eller besøg os på vores kontor i Odensegade.

Er du i tvivl om noget omkring dit medlemskab og betaling – så kontakt os på telefon 3526 0120 10-13 eller
INDMELD DIG ONLINE HER – OG STØT VORES ARBEJDE FOR BYDELENS BORGERE

  Navn

  E-mail

  Adresse

  telefon

  Fødselsdato

  Supplerende oplysninger

  Svar venligst kontrolspørgsmålet:  Nabo Østerbro (kontoret@naboosterbro.dk) – eller kik indenfor på kontoret hverdag kl.10-14 eller i værestederne.

  NYT!

  Betaling ved overførsel til AL-Bank 5377 248606 eller MobilePay 39134 foretrækkes.
  Medlemskortet er normalt den girokvittering der tidligere er sendt sammen med bladet og kræver ikke yderligere konfirmation for medlemskabet. Men nye tider kræver nye metoder og administrationen med medlemskort er tungt for de frivillige, der ulønnet driver Nabo Østerbro sammen med ganske få lønnede medarbejdere.
  Der er sket det, at det gamle registreringssystem efter mere end 20 år nægter at fungere mere og vi p.t. derfor ikke kan udsteder et decideret medlemskort, som hidtil. Et nyt datasystem skal nødvendigvis afløse det sammenbrudte, så vi er ved at indfase et moderne datasystem, hvilket desværre er mere besværligt end forventet. Hvordan problemet med medlemsbevis løses vides ikke i skrivende stund.
  Det nye system giver mulighed for at betale kontaktløs med de gængse betalingssystemer, hvor man får kvittering for betalingen digitalt – men ikke et decideret medlemskort. Planen er også, at der i stedet for kalenderårs betaling, kan der betales for 12 måneder fra indmeldelsesdato, så medlemskabet ikke er låst til kalenderåret.
  Hvis man er fritaget for digital post, kan der betales kontant i værestederne.

  Du er altid velkommen til at ringe på 35260120 eller besøge værestederne til din orientering før du er meldt ind.