OBS: Der står forkert dato i programmet!

Torsdag 7. marts: Loveless  [2:07]                                                                                                        Rusland 2018

Instr. Andrej Zvjagintsev                                                                                                       Filmbazar

Sjenja og Boris skal skilles. De har sammen sønnen Allojosa. De bor stadig sammen, men kan ikke foredrage synet af hinanden. Det store spørgsmål i skilsmissesagen er, hvem der skal have myndigheden over Allojosa. Da Allojosa en dag overhører et voldsomt skænderi mellem mor og far, stikker han af. Men savner forældrene ham overhovedet?

Vinder af juryens pris i Cannes. Fra instruktøren af ”Leviathan”. Giver et indblik i den russiske hverdag, som ikke er den kønneste. En film, der også leverer en stærk kritik af Putins Rusland.

 

Print Friendly, PDF & Email
Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide. Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

Vi spiser sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 50 kr.
I Vibenshave torsdag 27/2
I Odensegade onsdag 11/3
I Vibenshave torsdag 23/4
Bindende tilmelding og betaling på kontoret tlf.35260120 senest 2 dage før.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial