Torsdag 21. marts: Call me by your name [2:12]                                                                                                        Italien/USA 2018

Instr. Luca Guadagnino                                                                                                       UIP

Den 17-årige Elio bor sammen med sin familie i Norditalien i 1983. Alt synes perfekt med solens varme stråler døgnet rundt. Da den unge mand Oliver, som er Elios fars praktikant, melder sin anmomst, bliver der vækket noget i Elio. En tiltrækning opstår. Elio tilbyder at vise Oliver rundt, og et smukt venskab, som måske udvikler sig til noget mere, tager sin begyndelse.

Vinder af publikumsprisen på Sundance Filmfestivalen i 2017. Nomineret til 4 Oscars, blandt andet bedste film. En af årets mest roste film, som fortjener at blive set og nydt.

 

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide. Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

Vi spiser sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 50 kr.
I Vibenshave torsdag 27/2
I Odensegade onsdag 11/3
I Vibenshave torsdag 23/4
Bindende tilmelding og betaling på kontoret tlf.35260120 senest 2 dage før.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial