Har du brug for at blive en del af vores fællesskaber og mødes med andre frivillige under uformelle og trygge rammer så kan Nabo Østerbros Væresteder og Caféer måske være det helt rigtige for dig.

Frivillige har gennem de sidste mange år været en vigtig del af den daglig cafédrift, køkkendrift, rengøring, visse kontoropgaver og meget mere.

Vi arbejder hele tiden på at gøre vores tilbud til de frivillige i vores organisation bedre og tilbyder derfor stor indflydelse på arbejdet

Kontakt os på telefon 35260120 – eller besøg os på værestederne i Nyborgade 9 eller Odensegade 6

NÆSTE FOREDRAG

Andreas Keil (BR)(S)

Om aktuel politik
Mødestedet, Odensegade 6
Mandag 3. februar 2020 Kl. 13.00

NÆSTE TUR MED GUIDE

18. februar kl. 11.00

Tyskland

Mødested Vibenshave

KURSUSRINGEN

Man 09:30 Odensegade - Tai Chi
Man 11:10 Odensegade - Tai Chi

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten. Overborgmester Frank Jensen er aktuel med Nytårstale mandag 6. januar 2020. Begrænset plads og derfor krav om tilmelding og betaling på kontoret kr. 40,- senest 19/12 2019.
Tur med guide
Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

  Vi spiser sammen en gang om måneden på onsdage kl. 17.30 - mad med det hele og kaffe 50 kr.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial