Nu kan du tilmelde dig Nabo Østerbros nyhedsbrev – og få det sidste nye direkte hjem i din indbakke på computeren, eller på din mobiltelefon.

Nyhedsbrevet er en del af den opdatering vi har givet Nabo Østerbro på den elektroniske front. Et tiltag vi selv forventer os meget af.

Tilmeld dig nyhedsbrevet – og du vil i løbet af kort tid modtage dit første rigtige nyhedsbrev i din »indboks« med nyheder og tilbud fra Nabo Østerbros virksomheder. Vi vil også forsøge at formidle relevante nyheder fra kommunen for ældre og pensionister i den udstrækning det er muligt.

Vi håber du vil være med til at sprede det gode budskab om Nabo Østerbro – og ikke mindst de nye tiltag som dette nyhedsbrev, »Borgerbloggen – det siger borgerne« hvor alle kan give deres mening til kende direkte på Nabo Østerbros hjemmeside, Nabo Østerbro på »Twitter« og »Facebook« der også kan findes direkte fra hjemmesiden og meget mere.

Tilmeld dig nyhedsbrevet allerede i dag – og få dit første nyhedsbrev i morgen.

gå til menulinien lige over dette indlæg og klik på “TILMELD NYHEDSBREV” – så er du igang.

Print Friendly, PDF & Email
Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide. Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen
Vi spiser vi sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 60 kr.
Se kalenderen for næste dato.
I Odensegade onsdag 15/9
Bindende tilmelding og betaling på kontoret tlf.35260120 senest 2 dage før.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial