Mandag 9. maj gik medlemmer af Nabo Østerbro i fælles demonstration til Borgerservice på Trianglen, for at udtrykke uenighed med kommunen i beslutningen om at lukke Borgerservice.
Ca 100 personer samledes foran butikken på Trianglen med bannere og skilte.

Demonstrationen førte til at repræsentanter for Nabo Østerbro blev inviteret til møde med Københavns overborgmester Frank Jensen.

Nabo Østerbro har fået en invitation til at diskutere lukningen af borgerservicecentret på Trianglen med overborgmesteren, der er den øverst politisk ansvarlige for beslutningen. Udover formand Carl-Einar Jørgensen tog fire deltaget fra undrskriftindsamlingen mod lukning af Borgerservice, til møde med Frank Jensen.

Frank Jensen har lagt op til, at han gerne vil hjælpe Nabo Østerbro med at gøre noget for de ældre i forbindelse med lukningen.

Mere om dete møde følger senere……

Print Friendly, PDF & Email
Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide. Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

Vi spiser sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 50 kr.
I Vibenshave torsdag 27/2
I Odensegade onsdag 11/3
I Vibenshave torsdag 23/4
Bindende tilmelding og betaling på kontoret tlf.35260120 senest 2 dage før.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial