Hvornår:
6. december 2021 kl. 13:00
2021-12-06T13:00:00+01:00
2021-12-06T13:15:00+01:00
Hvor:
Nabo Østerbro
Odensegade 6
2100 Ø
Pris:
Gratis
Kontakt:
Nabo Østerbro
3526 0120

”Mit Liv i Israel”

Sarah Arnd Linder er bosat i Israel på 15. år, hvor hun har taget det meste af sin uddannelse – Bachelor i Conflict Resolution and International Affairs fra Interdisciplinary Center Herzliya og en Masters i Mellemøsthistorie fra Tel Aviv Uverstet, Israel. For seks år siden grundlagde Sarah “Political is Personal – PiP” – et projekt, baseret på dybdegående interviews med israelske og palæstinensiske kvinder, der frit fortæller, hvorledes konflikten har påvirket deres liv og hverdag. I dette foredrag vil Sarah komme ind på sit eget, personlige forhold til Israel – sin personlige tilknytning, sine erfaringer og oplevelser i området, som har været med til at skabe hendes politiske holdninger ift. Israel og de palæstinensiske områder.

Sarah har afholdt adskillige foredrag om PiP, primært i Danmark, men også i Frankrig, Finland, Israel og ved EU-Parlamentet i Bruxelles.

 

 

Print Friendly, PDF & Email
Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide. Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen
Vi spiser vi sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 60 kr.
Se kalenderen for næste dato.
I Odensegade onsdag 15/9
Bindende tilmelding og betaling på kontoret tlf.35260120 senest 2 dage før.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial