Hvornår:
22. august 2022 kl. 13:00
2022-08-22T13:00:00+02:00
2022-08-22T13:15:00+02:00
Hvor:
Nabo Østerbro
Odensegade 6
2100 Ø
Pris:
Gratis
Kontakt:
Nabo Østerbro
35 26 01 20

22. august kl.13.00 er aflyst som følge af foredragsholderen akut er sendt til et af verdens brændpunkter. Foredraget forsøges gennemført efter hjemkomst.
Ea Suzanne Akasha fra Røde kors.
Psykosocial støtte i kriser og væbnet konflikt
Røde Kors har gennem mange år støttet programmer, der hjælper børn og unge i vanskelige omstændigheder med at få livsmodet tilbage. Ved at deltage i en række sessioner udvikler deltagerne modstandskraft og lærer livsfærdigheder, der styrker dem her og nu og mange år fremover.
Ea Suzanne Akasha har i mange år været udsendt for Dansk Røde Kors før, under og efter katastrofer til lande som Myanmar, Haiti, Pakistan, Libanon, Jordan og Syrien. Hun vil fortælle om principper og metoder i de psykosociale indsatser, og hvordan de virker i praksis. Foredraget vil også give indsigt i psykologisk førstehjælp, som de unge lærer og som er lige så vigtigt som førstehjælpskassen; så kan man altid være forberedt på at håndtere voldsomme oplevelser.
Oplægget vil indeholde praktiske øvelser med LEGO klodser

Print Friendly, PDF & Email
Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide

Tur med guide

Erik Christensen er vores turarrangør og -guide, der arrangerer turer ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses aktuelle arrangementer. Det er gratis at deltage, man betaler dog selv for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen
Vi spiser vi sammen en gang om måneden - mad med det hele og kaffe 60 kr. Se kalenderen for næste dato.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial