Om os

Nabo Østerbro blev startet i 1997 af Carl-Einar Jørgensen – og modtog i årerne efter drifttilskud fra “Storbypuljen” som et projekt i bydelen Østerbro.

I dag er Nabo Østerbro stadig en stor succes og måske landets mest aktive og nyskabende værested for ældre.

Med over 700 medlemmer, eget oplysningsforbund og omkring 28 forskellige aktiviteter hen over ugen, må Nabo Østerbro nok betragtes som en væsentlig del af aktivitetsudbudet for ældre på Østerbro, ligesom Nabo Østerbro også bør ses som et dynamisk sted for nyskabende udvikling i forhold til aktiviteter for bydelens ældre.

Nabo Østerbro har være igangsætter af aktiviteter som “Nye Bedsteforældre”, Ældre hjælper Ældre på Østerbro”, “tryghedsopkald”, “Borger i Bevægelse” m.fl., der i dag med hjælp fra Nabo Østerbro – fungere som selvstændige foreninger.

I 2008 overtog Nabo Østerbro driften af Værestedet Vibenshave og i 2009 etablerede vi Østerbro Lille Museum og overtog på foranledning af Københavns kommune også driften af Seniorhøjskolen i Fredericiagade.

Også uden for Danmarks grænser er man blevet opmærksom på Nabo Østerbro – bl.a. har Rusland og de baltiske samt flere Europæiske lande rettet henvendelse til Nabo Østerbro, da man har et ønsket at kunne lave noget tilsvarende.

 

Læs også Jubileumsblad 1997-2007

annonce annonce annonce annonce
Nabo Østerbro – kontor:
Odensegade 5, 2100 København Ø - telefon 3526 0120 - email: kontor@naboosterbro.dk
Log ind | konstruktion læs mere her