Om den nye hjemmeside

Vi udgav vores nye hjemmeside fredag 27. maj 2011 – og vi håber I alle hurtigt vil vende jer til det nye design.

Vi har lavet det nye design med udgangspunkt i Gabfire Theme og konstrueret hjemmesiden i håb om at gøre vores aktiviteter i hverdagen mere tydelige, og på en måde så man ikke er i tvivl om hvad det er man kan deltage i og på hvilken måde.

Med tiden – forhåbentlig til de nye sæson efter sommerferien – vil det også blive muligt at melde sig ind i Nabo Østerbro online fra vores hjemmeside, ligesom betaling for deltagelse i Nabo Østerbros arrangementer også vil blive gjort til en valgmulighed.

Et helt nyt tiltag med den nye hjemmeside er, at vi ønsker at kunne kommunikere direkte med vores medlemmer og bydelens borgere om det der røre sig lige nu.

Borgerbloggen “Hvad siger borgerne” er allerede startet og vil blive udbygget hen over sommeren 2011. Vi forventer os meget af borgerbloggen og håber mange vil være med til at sætte ting på dagsordenen især i forhold til det at blive “ældre” medborger.

Nabo Østerbro er nu også at finde på Facebook samt på Twitter – der er to af de absolut mest populærer sociale netværk, også for flere og flere mennesker i den ældre del af aldersskalaen. Derfor har vi besluttet også at være med der.
Nederst på hjemmesiden kan du gå direkte til både Facebook og twitter og inde på selve hjemmeside (lige til højre herfor) kan du p.t. følge med i alle opdateringer fra twitter.

Gå på opdagelse på siden og bliv overrasket.

Vær med til at gøre Nabo Østerbros arbejde og arrangementer bedre – vær med til at gøre det bedre at blive ældre.

Print Friendly, PDF & Email

3 Kommentarer til “Om den nye hjemmeside”

 1. Tove

  Kære Nabo Østerbro
  Der er kommet lidt mere “ro” på jeres hjemmeside, men der er en ting i bør lave om på.
  I skal sørge for, når I skriver noget med datoer og årstal, at I får rettet til og gamle ting kommer væk fra siderne, det kan evt. lægges i et arkiv. Det er ikke særlig interessant når datoer er overskredet – og man bliver irriteret over det.
  Jeg har lige været inde og kigge på kursussiderne og der ligger noget fra 2014, så spørge rman sig selv om nedenstående tekst er opdateret.
  Jeg ved af erfaring, at det er en stor opgave at vedligeholde hjemmesider, men det er en vigtig opgave.
  Med venlig hilsen, Tove Bak, tovbak@gmail.com

  • admin

   Kære Tove.

   Tak for dine kommentarer til vores hjemmeside.
   Hjemmesiden er ved at blive lavet helt om, med færre ting på forsiden og generelt renoveret for gamle og ikke relevante ting.

   Der går nok lidt tid inden den nye side udgives – og indtil da skal vi forsøge at
   rense den gamle side for “gamle” datoer m.m.

   Med venlig hilsen
   Carsten Wang Jørgensen
   Nabo Østerbro

 2. Elvis

  Jeg syntes at jeres hjemmeside er meget forvirret og virkelig trænger til en kraftig overhaling. Har i dog ikke en ansat der kan få den til at være tidssvarende? Bruger den slet af den årsag at den er grim og meget ubrugelig.

  hilsen Elvis Preben Hansen

Kommentér her

annonce annonce annonce annonce
Nabo Østerbro – kontor:
Odensegade 5, 2100 København Ø - telefon 3526 0120 - email: kontor@naboosterbro.dk
Log ind | konstruktion læs mere her