aug
26
man
26/8 Fremtidsfuldmagter Nabo Østerbro, Odensegade
aug 26 kl. 13:00

Fremtidsfuldmagter.

Hvad er en fremtidsfuldmagt?

Hvorfor oprette en fremtidsfuldmagt?

Kom og stil spørgsmål om dette emne og få svar af advokat, Erik Iversen.

 

sep
2
man
2/9 Hørerforeningen Nabo Østerbro, Odensegade
sep 2 kl. 13:00

En repræsentant fra Høreforeningen kommer og fortæller om aldersbetinget og anden hørenedsættelse.

Hvad kan der gøres?

Hjælpemidler

sep
23
man
Ukrainske kulturdage 23-28 september Nabo Østerbro, Odensegade
sep 23 kl. 10:00 – 14:00

Nabo Østerbro og Nielsens Saloner fortsætter det frodige samarbejde og inviterer til kulturelle dage med fokus på dansk-ukrainske relationer. De færreste ved, at vores to lande har en historisk forbindelse, i form af vikingernes grundlæggelse af den første stat og hovedstad med navn “Kyiv-Rus”. Fra dengang til i dag har Ukraine været igennem en fascinerende udvikling, både politisk og kulturelt. Alt dette går vi i dybden med til et foredrag med eksperten, Hanne Severinsen. Vi udforsker de ukrainske traditioner, ser på relationer i dansk-ukrainsk kunst og afslutter med et festfyrværkeri af en koncert med ensemblet Dyvohray og en dansk operasanger, som vil præsentere både ukrainske og danske festlige melodier. Alt afsluttes med en festlig middag, hvor de mest velsmagende ukrainske retter som “borshtj” og “varenyky” kommer i fokus, og ikke mindst, ægte tværkulturelt samvær!

23-28. september: Kunstudstillingen “Nabo” med ukrainske og danske kunstnere åben fra d.23.9. Fernisering d. 28. fra kl.17

  1. september: Foredrag ved Hanne Severinsen om “Ukraine og landets demokratiudvikling”. Hanne Severinsen er uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag. Har været medlem af Folketinget, Europarådsmedlem, Europarådets rapporteur for Ukraine, Regeringsrådgiver i Ukraine, Næstformand i Teknologirådet, Projektmedarbejder ved Den Danske Helsinki-komité for Menneskerettigheder, Bestyrelsesmedlem FN-Forbundet, Medlem af Udenrigsministeriets Freds- og Stabiliseringsberedskab. Siden 1990 ca. 30 udsendelser som valgobservatør.
  1. september kl. 17: Koncert med folkemusikensemblet “Dyvohray” (ved 5 musikere fra Kyiv statsfilharmoni) og den danske mezzosopran Nanna Bugge Rasmussen fremfører ukrainske og danske værker.                                                                                                 Kl. 18.30: Fællesspisning samt præsentation af ukrainske nationalretter ved Tatiana Nielsen. Tilmelding og betaling d.28.9. skal være kontoret i hænde senest tirsdag d. 24.9 kl. 12. Pris for lørdagens arrangement kr. 200,-.

 

 

23/9 Lone Koldtoft – En rejse ind i børnelitteraturen Nabo Østerbro
sep 23 kl. 13:00

Husker du den litteratur, som du fik læst op som barn? Måske erindrer du, hvad du senere læste for dine egne eller andres børn og børnebørn? Muligvis er der nogle figurer, der har fulgt dig gennem livet.

Pippi, Emil, Gummi Tarzan, Den Lille Pige med Svovlstikkerne, Charlie fra Chokoladefabrikken, Laura fra Det Lille Hus på Prærien eller en helt anden figur? I dette foredrag vil Lone Koldtoft, adjunkt i dansk sprog og litteratur, tage dig med på en lille rejse i den nyeste børnelitteratur. Varmt velkommen d. 23. 9. Værestedet, Odensegade 6, kl.13

Lone Koldtoft, adjunkt v. Lunds Universitet foredrager om tre tendenser i den nye børnelitteratur.

23/9 Hanne Severinsen Nabo Østerbro, Odensegade
sep 23 kl. 15:00

Foredrag ved Hanne Severinsen om “Ukraine og landets demokratiudvikling”. Hanne Severinsen er uddannet som cand. mag i historie og samfundsfag. Har været medlem af Folketinget, Europarådsmedlem, Europarådets rapporteur for Ukraine, Regeringsrådgiver i Ukraine, Næstformand i Teknologirådet, Projektmedarbejder ved Den Danske Helsinki-komité for Menneskerettigheder, Bestyrelsesmedlem FN-Forbundet, Medlem af Udenrigsministeriets Freds- og Stabiliseringsberedskab. Siden 1990 ca. 30 udsendelser som valgobservatør.

 

sep
28
lør
28/9 Koncert v/Nielsen Saloner Nabo Østerbro, Odensegade
sep 28 kl. 17:00

Koncert med folkemusikensemblet “Dyvohray” (ved 5 musikere fra Kyiv statsfilharmoni) og den danske mezzosopran Nanna Bugge Rasmussen fremfører ukrainske og danske værker.

Kl. 18.30: Fællesspisning samt præsentation af ukrainske nationalretter ved Tatiana Nielsen.

Pris for lørdagens arrangement kr200. Tilmelding og betaling skal være kontoret i hænde senest tirsdag d. 24.9 kl. 12.

_________________________________

28/9 tilmeldingsform til Nielsen Saloner

Arrangement lørdag 28. september 2019

Tilmelding for
*
*
*

Bemærkninger:

Felter med * skal udfyldes før ...

Husk, at når du betaler via netbank eller MobilePay altid at opgive dit fulde navn og kontakt telefonnummer - ellers er det vanskeligt at registrere fra hvem der betales.
Se hvordan du kan betale

okt
9
ons
9/10 Spiser vi sammen Nabo Østerbro, Odensegade
okt 9 kl. 18:00

Foreningens egne superkokke glæder sig til at diske op for dig til flere aftener, hvor vi samles, spiser, hygger og drikker lidt vin. Meld dig til på kontoret, Odensegade 5, tlf: 3526 0120 mod betaling af kr. 50,- for at være med til en vidunderlig aften i fantastisk selskab.

 

NÆSTE DEBAT FOREDRAG

Mandag 19. august 2019 Kl. 13.00

Mødestedet, Odensegade 6

Debat om sundhed

v/Viggo Vikkelsø

i samarbejde med kursusringen

NÆSTE TUR MED GUIDE

Søndag 18. august kl. 11.00

Rundvisning Politigården

Mødested Hovedindgangen
Polititorvet 1

KURSUSRINGEN

Man 09:30 Odensegade - Tai Chi
Man 11:10 Odensegade - Tai Chi

Aktiviteter

Aktiviteter

Deltag i vores aktiviteter - der spænder fra bridge og stavgang, Wii-motion over strikkeklub, litteratur, sang til tai chi og fitness.
Foredrag
Vores debat foredragsrække hver mandag - er altid med super aktuelle personer - kom og deltag i debatten.
Tur med guide
Hver uge arrangere vi en tur ud i byen eller ud i landet. Som regel tirsdage, men andre dage når det skal tilpasses det aktuelle arrangement. Det er gratis at deltage, man betaler dog for transport og evt. entrébillet.
Vi spiser sammen

Vi spiser sammen

  Vi spiser sammen en gang om måneden på onsdage kl. 17.30 - mad med det hele og kaffe 50 kr.
Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial